Mexicaanse party - Alle pagina’s per categorie

Mexicaanse party is perfect voor elke gelegnheid

Onze Mexicaanse party is gevuld met heerlijk eten, drinken en entertainment. We serveren traditionele Mexicaanse gerechten, zoals nacho's, quesadilla's, tamales en tacos, evenals een selectie van verfrissende Mexicaanse drankjes, zoals margarita's, micheladas en horchata.

Onze feestdecoraties omvatten kleurrijke papieren vlaggen, sombreros, piñata's en andere Mexicaanse decoraties om de sfeer compleet te maken. We hebben ook een selectie van Mexicaanse muziek en dansen, zoals mariachi en salsa, om je gasten te vermaken en in de feeststemming te brengen.

Onze Mexicaanse party is perfect voor elke gelegenheid, zoals een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een familiereünie. We kunnen ons aanpassen aan de grootte en het type evenement dat je plant, en we kunnen ook aangepaste menu's maken om aan specifieke dieetvereisten te voldoen.
Boek onze Mexicaanse party vandaag nog en laat ons je helpen om een feest te creëren dat je gasten nog lang zal bijblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren. Viva México!
Muziek en dans 

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).